back
saved

nekretnineflash

Zenica

Platinum OLX shop
OLX medalja Medalja za više od 5 godine na OLX.ba
OLX medalja Korisnik je verifikovao svoju poštansku adresu
OLX medalja Platinum OLX Shop

Agencija za posredovanje u prometu nekretnina "FLASH" registrovani je posrednik upisan u Registar posrednika Federalnog ministarstva trgovine pod registarskim brojem 118/2023.


Agencija za posredovanje u prometu nekretnina "FLASH", posrednik je sa dugogodišnjim iskustvom specijalizirana u posredovanju pri kupoprodaji nekretnina, kao i posredovanju kod iznajmljivanja i unajmljivanja stambenih i poslovnih jedinica. Zadovoljni klijenti su naša najbolja preporuka.


Agencija smo koju biraju zbog profesionalnog, pouzdanog i prijateljskog pristupa poslovanju kako kupoprodaji tako i najmu stanova, kuća i poslovnih prostora. Svakom predmetu pristupamo sa maksmimalnom pažnjom, odgovornošću i entuzijazmom. Pridružite se timu zadovoljnih korisnika usluga agencije FLASH. 


Pružamo sve pravne savjete i obavljamo pravne poslove, počevši od knjižno-imovinske provjere nekretnine, preko izrade svih pravnih akata do predaje potrebnih dokumenata na razrez poreza i uknjižbu vlasništva na kupljenoj nekretnini. Agencija FLASH garantuje svim klijentima sigurnost u procesu kupoprodaje nekretnine.


Uspješno poslovanje agencije ovisi o efikasnoj prodaji i dobro osmišljenoj strategiji internet marketinga. Snažna online prisutnost je od presudne važnosti kao i oglašavanje u lokalnim novinama te na mnogim portalima za nekretnine. Pažjivo kreiramo sadržaj kako bi približili vašu ponudu ciljanoj publici i privukli potencijalne kupce. Ukoliko kupujete, prodajete, iznajmljujete ili unajmljujete nekretninu ili trebate stručni savjet - obratite nam se s povjerenjem. Naše iskustvo - Vaše je rješenje.


Nastojimo da kroz profesionalan te fleksibilan pristup pružimo klijentiima pouzdanu i kvalitetnu uslugu, kako bi njihove potrebe i očekivanja bile u potpunosti zadovoljene. Poštovani klijenti, možete nas posjetiti svakim radnim danom u periodu 08:30 – 16:30h u ulici Školska na broju 10. Poslovnica se nalazi u prizemlju poslovnog centra Hotela Dubrovnik - Dubrovnik City Center. Stojimo Vam na raspolaganju. Posjetite nas!