OBJAVITE

nekretnineflash

O nama

O agenciji

Agencija FLASH je posrednik sa dugogodišnjim iskustvom specijalizirana u posredovanju pri kupoprodaji nekretnina, kao i posredovanju kod iznajmljivanja i unajmljivanja stambenih i poslovnih jedinica. Zadovoljni klijenti su naša najbolja preporuka. Pridružite se timu zadovoljnih korisnika usluga agencije FLASH

  • Misija naše agencije je pružati najbolje i najpouzdanije usluge posredovanja kako u kupoprodaji tako i u najmu kvalitetnih stanova, kuća i poslovnih prostora.
  • Vizija agencije je da kroz profesionalan te fleksibilan pristup pružimo klijentiima pouzdanu i kvalitetnu uslugu, kako bi njihove potrebe i očekivanja bile u potpunosti zadovoljene.
  • Cilj nam je kroz kontinuirani razvoj i napredak poštujući temeljne moralne vrijednosti pozicionirati se kao inovativna, kvalitetna i efikasna agencija za nekretnine.

FLASH Poslovnica

Poštovani klijenti, možete nas posjetiti svakim radnim danom u periodu 08:30 – 16:30h u ulici Školska na broju 10. Poslovnica se nalazi u poslovnom centru Hotela Dubrovnik (Metalurg City Center) u prizemlju. Stojimo Vam na raspolaganju.

Profesionalnost

Agencija smo koju biraju zbog profesionalnog, pouzdanog i prijateljskog pristupa poslovanju kako kupoprodaji tako i najmu stanova, kuća i poslovnih prostora. Svakom predmetu pristupamo sa maksmimalnom pažnjom, odgovornošću i entuzijazmom. Naše iskustvo - Vaše je rješenje.

Pravna sigurnost

Pružamo sve pravne savjete i obavljamo pravne poslove, počevši od knjižno-imovinske provjere nekretnine, preko izrade svih pravnih akata do predaje potrebnih dokumenata na razrez poreza i uknjižbu vlasništva na kupljenoj nekretnini. Agencija FLASH garantuje svim klijentima sigurnost u procesu kupoprodaje nekretnine.

Posjetite nas!

Ukoliko kupujete, prodajete, iznajmljujete ili unajmljujete nekretninu ili trebate stručni savjet - obratite nam se s povjerenjem. Nastojimo da kroz profesionalan te fleksibilan pristup pružimo klijentiima pouzdanu i kvalitetnu uslugu, kako bi njihove potrebe i očekivanja bile u potpunosti zadovoljene.
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom korištenja OLX.ba stranice prihvatate uvjete korištenja.

Prikaži opcije